top of page

Ny "blogg"

Hei dere! Åsmund fra Drolsum Stasjon her. Nå skal dere høre.


I de siste årene ser vi at kampen om å få markedsført seg selv via sosiale medier som Facebook og Instagram stadig blir vanskeligere.


Spesielt Facebooks algoritmer gjør at innlegg som for eksempel promoterer en konsert eller et produkt ikke når ut til folk i det hele tatt (i forhold til tidligere), mens et innlegg som gratulerer et bandmedlem med dagen får en formidabel respons. Det er tydelig at det er noe som skurrer, og det gjør det vanskelig for et band som Drolsum Stasjon (og mange, mange flere) å komme seg opp og frem.


Derfor prøver vi oss på en egen blogg via vår hjemmeside!

Tanken er å få flere til å besøke vår egen hjemmeside der vårt innhold ikke blir nedprioritert av andre "nyheter". Det er kanskje ikke lett å få til, men vi må prøve.


Vi vil så klart linke til innleggene på vår Facebook-side, det er jo tross alt der vi har flesteparten av våre følgere.


MEN, tenk om vi kunne klart å bevegd oss bort i fra sosiale medier - ikke bare vi som band, men også oss og dere som privatpersoner. Hadde ikke det vært noe?

Tenk om våre alle våre fans for eksempel hadde meldt seg på vårt eget nyhetsbrev! Da hadde vi ikke hatt behov for Facebook i det hele tatt!


Personlig ønsker jeg i mindre grad å la livet mitt styres av sosiale medier. Men det er ikke lett. Jeg har begynt i det små og avinstallert Facebook-appen på telefonen min. Jeg går inn via nettleseren min, noe som igjen fører til at jeg ikke sjekker Facebook på langt nær så mange ganger i løpet av en dag som tidligere. Det er kanskje ikke mye, men det er en start.


Hadde det ikke vært for at Drolsum Stasjons Facebook-side må administreres via private kontoer, hadde jeg nok slettet min private konto for lenge siden.

Jeg vil heller kommunisere med folk på "gamle" måten; SMS, telefon, e-post og, ja, kanskje til og med via brev. Eller, kanskje ikke sistnevnte, selv om det jo er en fin tanke.


Jeg merker det er lett å skrive mye om dette, så jeg tror jeg runder av nå.

Jeg håper dere vil følge vår nye blogg og kanskje til og med melde dere på vårt nyhetsbrev.

Ellers vil vi gjerne høre fra dere om dere har tanker rundt temaet. Vi tar gjerne en god debatt (selv om den gjøres på Facebook).


Til neste gang, ha en fin førjulstid og ikke glem vår julekonsert på Bysalen Amfi i Hønefoss lørdag 18. desember.


Ærbødigst,

Åsmund Felberg Johnsen

Gitarist og daglig leder i Drolsum Stasjon


84 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page